بهترین انتخاب در خرید زودپز

در این مطلب از سری مطالب ارائه شده در راستای خریدی ایمن و صحیح ، با شما همراه خواهیم بود تا روشی برای بهترین انتخاب در خرید زودپز داشته باشیم. اغلب خانم‌ها در خرید وسایل خانه، مخصوصا آشپزخانه حساسیت به خرج می‌دهند، چرا که به دنبال کالایی با جنس خوب و قیمت مناسب هستند که بتوانند سالها از آن استفاده کنند زیرا انتخاب و خرید موفق همه‌ی وسایل لازم برای زندگی ، آن هم در یک مدت زمان و با هزینه‌ی تعیین شده برای آن، به شناخت برندهای مختلف و آگاهی از قیمت‌های مناسب وسایل بستگی دارد. در این گزارش ما همراه شما هستیم تا با قیمت زودپز ، برندهای معتبر آن و همچنین نکات مهم در خرید آن آشنا شویم.

 

چرا زودپز بخریم؟

یکی از وسایلی که امروزه برای کمک به آشپزی آسان‌تر در آشپزخانه‌ها دیده می‌شوند زودپز است. در گذشته زودپزها از ایمنی کمتری برخوردار بودند و گاهی مشکل‌ساز می‌شدند ولی امروزه این وسیله از نظر بسته شدن در و خروج بخار ایمنی بالاتری دارند و استفاده آن را راحت‌تر کرده است. بعد از خرید چند وسیله اصلی که در لیست جهیزیه نوشته می‌شود، نوبت به خرید زودپز می‌رسد. چند دلیل برای اینکه چرا باید زودپز بخرید:

·        صرفه‌جویی در زمان و انرژی: همانطور که از نام زودپز پیداست باعث پخت سریع غذای شما می‌شود، این مسئله برای سبک زندگی امروزی که افراد خانواده وقت زیادی صرف کار کردن می‌کنند و وقت کمتری برای پخت غذا دارند اهمیت زیادی دارد. زودپز با افزایش فشار داخل ظرف باعث پخت سریع‌تر غذا می‌شود ولی کیفیت آن را کاهش نمی‌دهد. با استفاده از زودپز مصرف انرژی کاهش می‌یابد در نتیجه هزینه انرژی هم کمتر می‌شود.

 

·        پخت و پز سالم: برای پخت غذا در زودپز آب کمتری مصرف می‌شود و باعث می‌شود ویتامین موادغذایی بیشتر حفظ شود در نتیجه غذای سالم‌تری خواهید داشت. به دلیل عدم تماس غذا با هوا مواد غذایی اکسید نمی‌شوند و غذا سالم‌تر خواهد بود. برخی از افراد در این مورد اختلاف نظر دارند و معتقدند که پخت غذا با زودپز باعث از بین رفتن برخی از ویتامین‌ها و مواد مغذی آن می‌شود؛ در این مورد باید گفت این قضیه در مورد همه مواد غذایی صدق نمی‌کند. به طور مثال برخی از مواد غذایی مانند سیب زمینی که نشاسته دارند وقتی در دما وفشار بالا پخته می‌شوند مواد مضری تولید می‌کنند در نتیجه توصیه نمی‌شود که در زودپز پخته شوند.

·        حفظ طعم غذا: به دلیل بسته بودن زودپز و عدم تبخیر بیش از حد، رطوبت و طعم غذا در آن باقی می‌ماند و لذیذتر می‌شود.

 

·        خنک‌تر ماندن فضای آشپزخانه: گاهی در آشپزخانه با گرم شدن فضا در هنگام آشپزی مواجه‌ می‌شویم که ممکن است در فصل گرم کلافه کننده باشد. وقتی از زودپز استفاده می‌کنید باعث گرم شدن فضای آشپزخانه نمی‌شود.

 

کدام زودپز، برقی یا معمولی؟

زودپز معمولی (رو اجاقی):

این نوع زودپز که گازی هم گفته می‌شود، گرمای خود را برای پخت غذا از اجاق گاز می‌گیرد. از نسل‌های قدیمی زودپز است ولی هنوز هم به دلیل ویژگی‌های خاصش، طرفداران خودش را دارد.

 

مزایای زودپز معمولی:

 

§        می‌توانید در تمام مراحل پخت غذا دخالت کنید! و همه چیز تحت کنترل شما باشد.

§        این زودپز سایزهای متنوع‌تری دارد.

§        دوام بالاتری نسبت به زودپز برقی دارد.

§        مصرف انرژی کمی دارد.

§        سرعت پخت بالاتری دارد.

§        تمیز کردن آن راحت است.

 

معایب زودپز معمولی:

 

§        ایمنی کمتری نسبت به زودپز برقی دارد.

 

زودپز برقی:

مدل دیگری از زودپز که اغلب به صورت چندکاره (آرام‌پز، پلو‌پز و..) در بازار وجود دارد. این نوع زودپز قیمت بالاتری نسبت به زودپز معمولی دارد.

 

مزایای زودپز برقی:

 

§        استفاده از آن ساده و راحت‌تر است.

§        غذای شما با زودبرقی نمی‌سوزد زیرا بعد از پخت غذا به طور خودکار خاموش می‌شود.

§        ایمنی بالایی دارد.

معایب زودپز برقی:

 

§        مدت زمان گارانتی زودپز برقی در مقایسه با معمولی کمتر است.

§        نمی‌توان در زودپز برقی از روش سرد کردن سریع استفاده کرد.

§        طول عمر کمتری دارند.

§        شستن و تمیز کردن آن سخت‌تر از زودپز معمولی است.

§        قیمت بالاتری نسبت به زودپز معمولی دارد.

 

انواع برندهای زودپز

این روزها وقتی سری به بازار می‌زنید با اسامی و برندهای متنوعی در هر محصول و همچنین زودپز بر می‌خوریم که ممکن است کمی ما را در خرید آنها سردرگم کنند. در این قسمت برندهای معروف و شناخته از زودپز را به همراه قیمت آنها معرفی کرده‌ایم تا کار خرید زودپز برای شما راحت‌تر شود.

 

Check Also

بهترین آنتی ویروس ویندوز کدام است؟

بهترین آنتی ویروس ویندوز کدام است؟ خرید آنتی ویروس , خرید آنتی ویروس, خرید لایسنس …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.