بازار سهام هفته گذشته پس از یک دوره کوتاه رکود دردناک که بازارهای جهانی را در بحبوحه ترس از رکود تحت تاثیر قرار داد، با مشکل مواجه شد، زیرا بانک مرکزی نرخ بهره را برای مقابله با تورم بالا افزایش داد.
در حالی که آسیا، وال استریت و اروپا همگی در روز سه شنبه رشد مثبتی داشتند، تحلیلگران هشدار دادند که کاهش سطح تجارت به این معنی است که فروش به این زودی پایان نخواهد یافت.
با وجود تلاشهای چین برای بازگشایی، فصل تعطیلات آمریکا و عرضه کم، ترس از ناآرامیهای جهانی نیز بر قیمت نفت فشار نزولی وارد کرده است.
نظرات جروم پاول، عضو کنگره به فدرال رزرو درباره ایده برنامه های مقامات برای مقابله با افزایش سرسام آور قیمت ها، جریان های زنجیره تامین، قرنطینه چین و جنگ بیشتر در اوکراین را تقویت کرده است.
اکثر ناظران انتظار دارند که قیمت ها در سال جاری بیش از سه چهارم افزایش یابد، همانطور که در ژوئن اعلام شد، سریع ترین رشد در نزدیک به 30 سال گذشته.
در حالی که بسیاری بر این باورند که فدرال رزرو به محرک های بیشتری نیاز دارد تا قیمت ها به شدت کاهش یابد، اتفاق نظر وجود دارد که اقتصادهای برتر جهان در سال آینده درگیر خواهند شد.
در ساعات اولیه آسیا، هنگ کنگ، سنگاپور، سیدنی، سئول، تایپه، جاکارتا و مانیل همه سقوط کردند، در حالی که توکیو و شانگهای تغییرات چشمگیری داشتند.
استفان اینس، مدیر استراتژی Oxycorp گفت: «در حالی که فروش در هفته گذشته کاهش یافته است، معامله گران همچنان نگران احتمال افزایش نرخ بهره هستند و اگر قیمت نفت دوباره افزایش یابد، فدرال رزرو ممکن است تورم بیشتری را متحمل شود. واکنش.
آنچه از منظر سیاسی نگرانکنندهتر است این است که در سه دهه گذشته تقریباً هر تقاضای رکودی یک شوک بوده است، اما اکنون عرضه شوکهکننده است. از این رو، سیاست پولی قدرت کمتری دارد.
افزایش نرخهای فدرال رزرو و امتناع بانک مرکزی ژاپن از حرکت به سمت سیاستهای نرخهای پایینتر، دلار را در برابر دلار به پایینترین سطح 24 سال اخیر رساند.
قیمت نفت روز چهارشنبه زمانی که معامله گران نگران کاهش رشد اقتصادی در ایالات متحده، بزرگترین مصرف کننده نفت خام در جهان بودند، کاهش یافت.
انتهای پیام/
soresec